Boli autoimune si afectiuni reumatice. How to web about

foto 3Recent, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune a organizat seminarul pentru jurnalisti How to web about. Subiectul de discutie: afectiunile autoimune.  How to web about este un proiect de informare și educare a jurnalistilor din domeniul medical si social, pentru a putea scrie mai convingator, mai des si, mai ales, mai corect, despre anumite teme medicale.

Evenimentul How to Web About are in primul rand avantajul unei interactiuni de medie durata, mult mai putin formala, a ziaristilor cu experții medicali. Seminarul  a oferit ziaristilor si ocazia unui program de instruire profesionala, de presa online, personalizat pe problemele medicale dezbatute, sustinut de Alex Negrea, sprecialist Social Media. Informatiile medicale de specialitate au fost oferite de conf. dr. Catalin Codreanu si de conf. dr. Denisa Predeteanu.  (foto)

foto 4

 

 

 

 

 

 

 

Totodata, Rozalina Lapadatu, presedinta Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Autoimune din Romania le-a vorbit celor prezenti despre problemele cu care se confrunta pacientii cu boli autoimune si afectiuni reumatice, dar si despre rostul unui asociatii de pacienti.

 

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate