Tabara Yuppi, participare gratuita pentru copii diagnosticați cu diabet, afecțiuni oncologice sau artrită reumatoidă juvenilă

Tabara YuppiAcceptarea bolii, vindecarea este mult mai ușoară dacă există o comunitate deschisă, prietenoasă, haioasă, iubitoare, unde temerile legate de boală sunt ascultate și înlăturate. Acesta este obiectivul taberei Yuppi, ajunsa la cea de a sasea editie. In 2016, tabara are posibilitatea sa gazduiasca si copii care sufera de boli oncologice sau artită reumatoidă juvenilă (ARJ). Scopul fiecărei activităţi este de a oferi participanților satisfacția reușitei. Toate acestea contribuie la creșterea încrederii în sine prin care se măresc șansele de vindecare. Tabara Yuppi oferă copiilor un spațiu plin de provocări, dar și siguranța fizică şi psihică necesară pentru abordarea noilor sarcini.

Tabara Yuppi se desfasoara sub stricta atentie medicala, fara halate albe insa, cu o echipa formata din medic pediatru, medic oncolog, asistenti medicali si kinetoterapeuri. Meniul taberei este alcatuit de un nutritionist. Tabara poate primi inclusiv tineri cu intoleranta la gluten, lactoza sau alte diete speciale.

 


 

Program 2016:

Participanți: Adolescenți și copii cu boli oncologice sau artrită reumatoidă juvenilă cu vârsta între 10-17 ani

Data: 2.-9. iulie 2016

Termen limită de înscriere 24. aprilie 2016

Locația „Centrul de tineret Andrei”, localitatea Săulia, judeţul Mureş


 

Participarea in tabera Yuppi este gratuita: cazare, toate mesele, participarea la programe și cheltuielile cu materialele. Familiile participante trebuie sa asigure transportul copiilor la si de la tabara. Tabara dureaza opt zile (sosirea are loc sambata). Fisa de inscriere  ( DESCARCA Formular de insciere ARJ )
trebuie completata de medical currant si trimisa catre organizatorii taberei. Acestia pot fi contactati la dresa de e-mail camper[at]yuppicamp.ro sau in interval luni-vineri orele 12-18 la telefon 0742490977 – Asztalos Zsuzsa responsabil/organizator înscierea participanților în tabăra oncologică și ARJ. Aveti in vedere ca, trimiterea fisei nu inseamna automat participarea la tabara. Pentru alte informatii accesati site-ul taberei:  http://www.yuppicamp.ro

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate