Bilanț SNRP 2015

Dragi colegi și participanți,

Intre 27-29 mai 2015, în “dulcele târg al Ieșilor” a avut loc a III-a a Conferință a tinerei Societăți de Reumatologie Pediatrică, ce a fost precedată de un curs precongres. În cele 3 zile ale Conferinței s-au dezbatut teme cum ar fi: Poliartrita reumatoidă, AIJ, Manifestări extrarticulare în bolile reumatismale, Dermatomiozita, Uveitele reumatismale, Lupusul, Tratamentul biologic în reumatologia pediatrică, Importanța imagisticii în reumatologie, etc., teme care au fost susținute de reumatologi de adulți și de pediatri. Subiectele abordate au fost amplu dezbătute, schimbându-se astfel idei și puncte de vedere.

Participarea în număr mare la această Conferință – 350 participanți -precum și personalitățile din domeniul reumatologiei adultului prin prezența D-nei Prof. Simona Rednic – vicepreședinta SRR, a D-nei Conf. Denisa Predețeanu, a D-nei Conf. Elena Răzuș, a D-nei Conf. Codrina Ancuța și a multor altor membri marcanți ai SRR a facut ca, alaturi de calitatea lucrărilor, această conferință să fie un real succes.

Sperăm ca acest eveniment să trezească în rândul multor pediatri dorința de a îmbrățișa această specialitate de a deveni membri activi ai Societății noastre. Multumim pe această cale participanților, organizatorilor, Spitalului de Copii Sf. Maria din Iași și tuturor factorilor implicați în buna desfășurare a conferinței. Vă invităm pe toți la urmatoarea ediție a Conferinței Naționale a Societății de Reumatologie Pediatrică, ediție ce va avea loc în 2017 la Oradea.

Echipa SRRP

Gasiti mai jos cateva instantanee din cadrul evenimentului, insa intreg albumul de imagini poate fi descarcat din pagina de FaceBook a SRRP,  pe care multi dintre dvs o cunoașteti de altfel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate