Conferință Națională de Boli Infecțioase – Informare preliminară

Cluj-Napoca va fi gazda  Simpozionului Internațional “New Frontiers in Innate Immunology and Inflammation”, în conjuncție cu cea de-a 5-a Conferință Națională de Boli Infecțioase – Infecția în zilele noastre. Terapia, încotro?”. Evenimentele se vor desfășura în perioada 5–8 Septembrie 2018, la Grand Hotel Napoca și Amfiteatrul ”Ioan Aleman”al UMF Cluj. Detalii complete despre agenda si inregistrare pe site-ul oficial http://cnbi.medevents.ro/

Congres Medical

Anul acesta, Simpozionul Internațional este organizat de către Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca împreună cu Universitatea Radboud Nijmegen Olanda, şi se va concentra pe cele mai recente cercetări în domeniu, pentru a oferi o înțelegere mai profundă a raspunsului imun înnăscut. Conferința își propune să reunească experți de renume din întreaga lume pentru a împărtăși experiențele și rezultatele cercetărilor lor pe teme de interes major în domeniul bolilor infecțioase: inflamație, microbiom și imunometabolism.

La eveniment vor participa  unii dintre cei mai mari experți la nivel global: Charles Dinarello, Luke’O’Neill, Ramnik Xavier, Joachim Schultze, Mihai Netea, Alberto Mantovani, Eicke Latz, Leo Joosten, Douglas Golenbock, Ioana BerindanNeagoe, Herbert Tilg, Thirumala Kanneganti, Evangelos Giamarellos, Tom van der Poll, Dan Littman și Jos van der Meer. Sesiuni speciale, postere și prezentări orale vor fi incluse în programul conferinței. De asemenea, vor fi premiate cele mai bune prezentări orale și cele mai bune prezentări poster.

Speakers

 

 

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate