Cum va puteti informa corect despre boli reumatice pediatrice?

Organizatia Internationala de Studii in Reumatologie Pediatrica (PRINTO) pune la dispozitia tuturor celor interesati o documentatie extinsa in limba romana. Accesati sectiunea dedicata a site-ului PRINTO (CLIK AICI) unde, atat ca parinti cat si ca pacienti, puteti obtine informatii despre majoritatea aspectelor intalnite in diagnosticul si tratamentul celor mai frecvente boli reumatice pediatrice.

Printo

Site-ul este împărțit în trei secțiuni:
Prima parte (click AICI) este destinată informării părinţilor despre caracteristicile a numeroase boli reumatice pediatrice. Această secțiune a fost redactată special de către un grup de medici și cadre medicale care aparțin organizațiilor PRINTO/PRES/SHARE și a fost revizuită de către reprezentanții diferitelor asociații familiale (Colaboratori).

A doua secțiune (click AICI) prezintă adresele centrelor de reumatologie pediatrică, ai căror medici sunt membri PRINTO şi/sau PRES. Informațiile au fost colectate prin intermediul unui chestionar elaborat de coordonatorii SHARE, PRINTO și PRES, care a fost trimis centrelor de reumatologie pediatrică din întreaga lume. Această listă este actualizată în mod regulat, dar nu pretinde a fi exhaustivă. Lista este revizuită periodic de PRINTO și coordonatorii săi naționali.

Cea de a treia secțiune (click AICI) indică asociaţiile familiale cu preocupări în domeniu care se pot găsi în diferite ţări. Scopul lor principal este de a oferi consiliere la problemele şi dificultăţile de zi cu zi cărora familiile, cu membri care sufera de boli reumatice pediatrice, trebuie să le facă faţă.

Pentru detinatorii de telefoane inteligente cu sistem de operare Android exista inclusiv o aplicatie mobila dedicata. Cautati Paediatric Rheumatic Diseases in GooglePlay.Printo 2

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate