Foaie de Observatie pentru pacientii cu AIJ

Info UtileINFORMATII UTILE PENTRU PARINTI:  In documentul disponibil mai jos vă propunem un model al Foii de Observație (FO) pentru pacientul cu artrita idiopatică juvenilă (AIJ). Acest model implementat deja la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca cuprinde informații despre :

– datele personale;

– istoricul succint al bolii;

– forma de boală în care a fost încadrat pacientul (clasificarea ILAR) și diagnosticul evolutiv (inclusiv complicații și comorbidități);

– examinările de laborator și imagistice;

– sinteza terapeutică (exhaustivă, dar care se poate adapta la lista actuală de terapii aprobate de către Agenția Națională a Medicamentului și de Casa Națională de Asigurări de Sănătate);

– examenul obiectiv articular (inclusiv scorul JADI) și leziunile extra-articulare existente la momentul întocmirii acestui document.

Modelul propus conține toate datele pentru înscrierea pacienților în Registrul Național al pacienților cu AIJ și este în concordanță cu bazele de date internaționale la care dorim să aderăm. Fișa este prezentată în format Word, astfel încât sa poată fi adaptată în funcție de opțiuni și necesități.

 

 

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate