Look nou pentru Reumaped.ro

restart-logo

Dragi colegi,

Iata-ne la un nou inceput de drum, anevoios dar pe care sper sa ne duca spre „mai bine„. Cu ajutorul noului site, va trebui sa ne unim cu totii eforturile pentru ca Societatea noastra sa creasca, sa se intareasca si sa adune cei mai buni pediatri, astfel incat sa putem raspunde increderii ce ne-a fost acordata de Societatea Romana de Reumatologie, fara de al carui sprijin si suport permanent nu am fi existat. In intervalul lung de cind nu ne-am mai vazut /auzit au fost multe evenimente interesante. Pe unul dintre acestea, vreau sa il aduc la cunostiinta tuturor pentru ca a implicat si SRRP. Este vorba de Academia de Imunologie -manifestare ce s-a desfasurat in Bucuresti in luna mai , la hotel Crown Plaza sub auspiciile companiei Roche. (agenda poate fi consultata aici)

SRRP

Evenimentul s-a bucurat de un deosebit succes adunind cele mai importante nume din reumatologia adultului si cu tematica de mare actualitate. Cu aceasta ocazie si noi, cei citiva membri ai SRRP , am prezentat noile indicatii ale Tocilizumab-ului pe care ni-l dorim intrat pe lista compensatelor in terapia pediatrica. Au participat Conf Calin Lazar , Conf Constantin Ailoaie si Mariana Stefan cu suportul extraordinar al Dnei Conf Denisa Predeteanu.
Sper ca aceste manifestari sa adune cit mai multi pediatri pt a putea face schimb de idei, experiente si cunostinte si nu in ultimul rind sa ne cunoastem mai bine si sa devenim o comunitate mai numeroasa, acesta fiind unul din dezideratele societatii.

Cu cele mai bune urari, inchei dorind o comunicare frecventa a membrilor SRRP.

Mariana Stefan

 

 

Parteneri
© 2022 SRRP. Toate drepturile rezervate